4.6.2013

Turtles VS Kermit

MUAHAHAHAA! On aika esitellä supersankarimaiharit. Nämä popot tein vikan, kolmannen vuoden aloituksen kunniaksi. Ensimmäiset varsikenkäni, ah! 

Jemmassani oli palanen kirkkaanvihreää pintanahkaa. Se oli inspiraationi. Nahkaa ei olisi riittänyt kaikkiin kappaleisiin, joten höystin maihareita tummanvihreällä rasvanahalla. En osannut päättää sirkkarenkaita, joten ängin kaikkia mahdollisia, tuollaisia isompireikäisiä mukaan. Lisää rouheaa ilmettä tuo raakareunaksi jätetty varrensuu, yleensähän nuo on viikattu.



Lopputulos on jotakin supersankarimaisen ja Kermitin hupaisuuden väliltä. Näillä kelpaa valloittaa pimeitä kujia ja selvittää visaiset mysteerit... Pohjat eivät ole perinteiset maiharipohjat, joten jalkineet ovat kevyet ja näin esimerkiksi pakoon juokseminen on helpompaa.

Korkoihin olisi voinut tehdä salalokerot, varrensuuhun salataskut ja kärkeen salapiikin (sellaisen mikä Will Smithillä on elokuvassa Wild wild west). Mystistä meininkiä. 



Vihreä väri loistaa kyllä aika rajusti Suomen harmahtavassa, mustien ja ruskeiden kenkien katukuvassa. Ehkä jätän sala-asiat ja roistojen taltuttamisen väliin. Keskityn mieluummin, tälläkin kertaa, liikennevaloissa seisojien ja maahan tuijottelijoiden piristämiseen. Se on varmasti hauskempaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti