3.6.2013

Korttitemppu

Valmistujaiset on juhlittu, edessä kesä mutta silti odotan jo syksyä ja alkavaa saksofonin soiton opettelua! Nautitaan kuitenkin se kesä ensin pois alta. Tämä laukku on ollut etenkin kesän pienissä seikkailuissa mukana. Sillä on saatu huomiota aivan erityiseltä suunnalta, ja tuon tarinan alku on mukana menossa vielä kahden vuoden jälkeen :)

Tämä on toinen laukku ikinä jonka olen valmistanut. Ensimmäinen nk. raakareunainen laukku. Opettaja ei tykännyt kun halusin tehdä pyöreän laukun, kaavojen tarkka piirto ja osien sovitus olisi kuulemma haastavaa. Mitäs sitten! Neliskanttisiin ei tyydytä, vaan haaste otetaan vastaan ja hoidetaan se sen hetkisten taitojen mukaan. 

Olen joskus jemmannut kotikonnuilta muutaman Turun linna-kortin. Halusin kokeilla kuinka ne voi kiinnittää laukkuun mahdollisimman siististi ja pysyvästi. Seitsemän korttia sai paikkansa, kun liimasin ne ensin yhteen viuhkoiksi, sitten nahalle, kontaktimuovi päälle, nahka+kortti+muovi liimalla laukun seinään kiinni, siisti tikkaus korttien ympäri ja avot! Sivuseinissä on kapea olkahihna, päällä vetoketju ja vuori on viininpunaista nahkaa. 



Kolme korttia lymyilee laukun takapuolella. Jos vielä teen toisen samanmoisen laukun, jätän takaosan kortit laittamatta. Itse käytän laukkua aina neljän kortin viuhka päällä, joten takaosan muovi alkaa pikku hiljaa kulua rei'ille. Kestävyys kunniaan! Proto on aina proto, josta opitaan ja kehitellään parempi tuote.



Musta nahka on aina yhdisteltävissä asuun kuin asuun. Tällä laukulla olen piristänyt omaa pukeutumista, ja toivottavasti saanut toiset kadun kulkijat hymyilemään.
-Marski 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti